Evelien Weijmer

Kinderatelier

 

“Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is er een te blijven als je groot wordt” (Pablo Picasso)

 

 

Atelier Evelien Weijmer staat voor een atelier waar je als kind  met verschillende aspecten van de beeldende kunst in aanraking komt.

 

Naast het tekenen en schilderen komen ook een stukje  kunstgeschiedenis en materiaalkennis aan bod.

De opdrachten zijn heel divers. Zo wordt er soms met een thema gewerkt, de andere keer speelt een materiaalsoort de hoofdrol of wordt de manier van werken van een kunstenaar als aanknopingspunt gebruikt.

Hoofddoel blijft het plezier hebben in tekenen en/of schilderen.

 

Teens Art

Deze cursus is voor iedereen die plezier heeft in tekenen en schilderen en voor wie zijn of haar schilder– en tekenvaardigheden wil vergroten of oefenen, voor prille beginners en voor gevorderden.

Tijdens deze atelierbijeenkomsten zul je je vaardigheden vergroten aan de hand van de aangeboden opdrachten of door middel van vrij werk. Soms wordt er een bezoek gebracht aan een museum of werken we op locatie.

Vanaf 30 september 2015 ben je  van 19.00—21.00 uur welkom in het atelier.   

Kosten: € 75,- per strippenkaart (10 bijeenkomsten), inclusief materiaal drinken en een versnapering.

Voor wie?: Voor kinderen die op de middelbare school zitten

Bij interesse kun je een e-mail sturen.

 

Kinderatelier

Vrijdag 30 september 2015 start het kinderatelier weer. Je bent van harte welkom op nagenoeg elke vrijdag van 15.30 uur tot 17.00 uur  in het atelier aan de Kromme Spieringweg 268.

Het kinderatelier is voor kinderen  van de bovenbouw van de basisschool in de leeftijd van ong. 9—13 jaar.

Tijdens de lessen ga je met verschillende materialen werken, zoals tekenmateriaal, acrylverf, aquarelverf en krijt. De opdrachten zullen variëren van naar waarneming werken tot het kopiëren van bestaand werk.

Als je het leuk vind om samen te tekenen en te schilderen, je net iets meer te weten komen over het opzetten van een tekening, het levensecht maken van je schilderij of wilt weten welke materialen  er bestaan dan ben je helemaal in je element op het kinderatelier.

Kosten: Strippenkaart € 55 voor 10 bijeenkomsten (inclusief materiaal en drinken met een versnapering).

Ben je geïnteresseerd, schrijf je dan in.